Home » disclaimer

disclaimer

De website www.autoverzekeringafsluiten24.nl is een informatieve website en is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De informatie die getoond wordt op deze website is zo volledig en nauwkeurig mogelijk. Ondanks dit kan de volledigheid, juistheid en foutloosheid van deze informatie niet gegarandeerd worden. Voor eventuele onjuistheden in de weergave van deze informatie aanvaardt autoverzekeringafsluiten24.nl geen enkele aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de website autoverzekeringafsluiten24.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u een fout ontdekt? Dan verzoeken wij u dit door te geven via info@autoverzekeringafsluiten24.nl

Autoverzekeringafsluiten24.nl is een bron naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over autoverzekeringen. De website toont algemene informatie over autoverzekeringen, autoverzekeraars en overige algemene informatie. Deze informatie is verzameld via internet en andere vrij beschikbare bronnen. Autoverzekeringafsluiten24.nl is geen vergelijkingssite voor verzekeringen en is ook niet adviserend.

Vanuit een aantal pagina´s op autoverzekeringafsluiten24.nl wordt verwezen naar relevante externe websites. Wij hebben geen enkele invloed op de inhoud van deze externe websites en wij kunnen daardoor ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de inhoud van deze externe websites, dan wel voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit beslissingen die u baseert op de informatie van deze externe websites.

Autoverzekeringafsluiten24.nl wilt u met de website helpen om informatie in te winnen. De inhoud die op de website staat is opgesteld voor informatieve doeleinden. Financiële beslissingen zijn altijd persoonlijk, gebaseerd op de situatie van een individu. Indien u niet weet welke autoverzekering bij u past, neem dan contact op met een verzekeringsadviseur alvorens u een financiële beslissing neemt. Autoverzekeringafsluiten24.nl is niet aansprakelijk voor uw beslissingen op het gebied van (auto)verzekeringen, dan wel andere financiële gebieden.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Zomeractie: 2 maandpremies terug bij United Consumers! Bespaar tot €175 Bekijken