Korting op autoverzekering

Vergelijk je autoverzekering via deze website! Klik in het menu op autoverzekering afsluiten en navigeer naar de pagina. Op die pagina kun je direct een autoverzekering afsluiten via één van de getoonde tabellen of je vult je gegevens boven aan de pagina in en gaat alle autoverzekeringen vergelijken.

Als je bent overgestapt van autoverzekering zien we graag bewijs van dat de autoverzekering definitief is. Meestal krijg je een bevestigingsmail met de melding dat de aanvraag is geaccepteerd. Een verzekering nog in behandeling of niet geaccepteerd wordt uitgesloten van cashback. Stuur je bewijs naar: info [at] autoverzekeringafsluiten24.nl. Stuur daarbij je volledige bankgegevens toe. Nadat we de cashback hebben overgemaakt worden deze gegevens direct verwijderd door ons.

Nadat door ons is vastgesteld dat de verzekering definitief is afgesloten en de transactie door onze partner is goedgekeurd krijgt u 10 euro overgemaakt op het door u aangegeven bankrekeningnummer.

disclaimer: aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij van autoverzekeringafsluiten24.nl zijn afhankelijk van onze partner en de door hen goedgekeurde transactie die samenhangt met de door u afgesloten verzekering. Alleen een bewijs van overstappen is voor hen soms niet voldoende. U bent ook zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van volledige en juiste informatie om de cashback te kunnen ontvangen.

Deze actie is geldig vanaf 7-11-2023 en loopt tot 31 december 2023

 

Zet je autopremie NU VAST met 20% KORTING bij UnitedConsumers! Actie geldig t/m 31 meiNaar Actiepagina