Over ons

Deze website autoverzekeringafsluiten24.nl is opgericht door Martinus van Dolder. Al vanaf jonge leeftijd houdt hij zich bezig met financiële zaken, de economie en persoonlijke financiën. Het doel van deze website is bezoekers eerlijke, transparante, onafhankelijke en betrouwbare informatie te verstrekken over de autoverzekeringsbranche.

Wekelijks publiceren wij nieuwe relevante content over autoverzekeringen, autoschade, autoverzekeraars en andere autozaken. Wij volgen hiervoor het laatste nieuws omtrent autoverzekeringen en andere autogerelateerde zaken.

Onpartijdigheid en verdienmodel

Op autoverzekeringafsluiten24.nl zal je geen advertenties vinden en de artikelen worden niet gesponsord. De reden is heel simpel, we willen volledig vrij kunnen zijn in het uitoefenen van onze redactionele vrijheid. We hoeven dan op geen enkele wijze rekening te houden met de belangen van adverteerders of sponsors.

Om de kosten van deze website te dekken is deze website aangesloten bij AWIN B.V., geregisteerd onder AFM nummer 12042897. Dit is een affiliatenetwerk waar publishers en adverteerteerders een partnerschap kunnen aangaan. Een transactie via het awin netwerkt resulteert in een commissie voor de eigenaar van deze website.

Wij zijn geen verzekeraar

Wij zijn geen verzekeraar maar vergelijken verzekeringen. Bij ons worden verzekeringen vergeleken op prijs én kwaliteit.  Wij streven er naar u altijd verzekerd te krijgen tegen de beste premie en voorwaarden.  Als u een verzekering aangaat, ontvangen wij van de verzekeraars een vergoeding. 

Adres gegevens

Autoverzekeringafsluiten24.nl
Van Dolder MEDIA
Kvk:69424160
Ambachtshof 25
2411GE Bodegraven
E-mail: vandoldermedia@gmail.com

Studie en behaalde diploma’s

In 2008 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Inholland Haarlem voor de opleiding HBO Bedrijfseconomie (BEc). Met deze opleiding kun je bijvoorbeeld financieel adviseur worden. Bedrijfsadministratie, Financiering, Cost Accounting en Externe Verslaggeving zijn hoofdvakken. Aanvullend worden Ondernemingsrecht en Belastingrecht, Marketing, Statistiek en ICT verstrekt.

Nadien heb ik mij verdiept in de beleggingsbranche en verzekeringsbranche. Onder andere las ik het boek Verzekeringsrecht S.J. Plemp.

Informatie van betrouwbare bron

Veel informatie komt van betrouwbare bronnen als:

Over mij en autoverzekeringafsluiten24

Al op jonge leeftijd was ik met geld bezig. Hoe kun je zoveel mogelijk besparen op je vaste lasten? Maar vooral ook de menselijke psychologie daarachter. Waarom doen mensen zoals zij doen? Waarom zijn zoveel mensen oververzekerd? Waarom is er zo weinig kennis over verzekeringsproducten of financiële producten in het algemeen? Wij willen daar verandering in brengen.

Met alle opgedane kennis wil ik andere mensen wegwijs maken door relevante informatie te delen op deze website. Met behulp van alle informatie op deze website moet de consument een eerlijke en betrouwbare keuze kunnen maken. Dit doen wij onder andere door een volledige en onafhankelijke autoverzekering vergelijker te introduceren. Hiermee kunnen wij iedereen helpen om de best passende autoverzekering te kiezen.

Geen Artificial Intelligence (AI)

Deze website is gebouwd op basis van eigen ervaring en studie. De blogposts en pagina’s zijn op basis van eigen inzichten en algemeen geldende waarheden vervaardigd. Wij maken dan ook geen gebruiken van ChatGPT of andere tools voor het automatisch genereren van content. De verbanden en relaties die wij leggen naar andere artikelen, maar ook de omzetting van verzekeringstechnische kennis naar begrijpelijke taal kunnen wij niet uitbesteden aan AI of andere automatische tools. Onze content is door echte mensen vervaardigd!

Samenwerken?

Wil je een premium Partnerschip aangaan of gewoon adverteren? Laat het ons weten en stuur een mail naar info [at] autoverzekeringafsluiten24.nl. Wij staan je graag te woord! Onze bezoekersaantallen stijgen gestaag en wij bouwen door! De gestadige jager wint!

Laatste update: 8-3-2024

Rate this page

Zet je autopremie NU VAST met 20% KORTING bij UnitedConsumers! Actie geldig t/m 31 meiNaar Actiepagina